sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

shoppailu postaus

Eilen kävin ystävän kanssa kyllä keskustaa pitkin poikin mutten ostanut mitään muuta kuin H&Mltä pari asiaa, ei ollut tarvetta, olinhan vastikään käynyt jo haalimassa haluamani.

Tätä H&M:n takki 86cm ja pipoa mietin kerran aiemminkin, mulla sama viime vuoden laput kiinni, mutta päädyin että myyn sen ja ostan tämän. Saatan kyllä ehkä vielä palauttaa, onhan tässä vielä 13vrk aikaa miettiä ;)
Jaden kesämekkoon ostin vielä sen puuttuvan huivin ja söpöstelykengät. Jonelle ostin t-paidan ja kesähousut ja kaksi kesähattua. (pahoittelen TAAS kun kuva on väärinpäin, miksei se käännä sitä tähän vaikka se ON käännetty koneella...)


Jossulle ostin tämän saman mekon 86cm + huivin, mitä mieltä olette, voiko sitä käyttää tunikana vielä, onko hölmön näköinen? Mulla ois ne aiemmin shopatut turkoosit caprit tuon kanssa. Jossuhan ei ole pitkä eikä leveä joten varmasti tunikana menisi mutta mietin näyttääkö hölmöltä... otan kuvaa kun ehdin vielä mutta kertokaa mielipiteenä, nämä ovat siis täysin vielä palautusuhan alla.


Tässä vielä MIA:lle odotettu kesäasu ja hattu minkä ostit, jos Mia kelpuuttaa ;)


eipä muuta!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mielestäni mekkoa voi käyttää hyvin tunikana Jossulle. Meidän kesällä 3-vuotta täyttävä typy on myös mallia pieni ja kapea ja hänellä on 86cm H&M:n saman mallinen mekko odottamassa kesää. Saattaa olla vähän lyhyehkö, mutta sitten pidetään leggareiden kanssa.

Reija kirjoitti...

oooh, ihana kesäasu, se alin eläinaiheinen! taitaa noille h&m'lle, ihan kuin lindexeille, tulla eri tavara eri aikoihin? vai kuljinko muka laput silmillä itiksessä keskiviikkona...? eikun uutta reissua tekemään :-)

Mia kirjoitti...

OI OI, molemmat NIIN ihania. Kiitos taas!! =)
Onneksi ostit, niin ei jää harmittamaan jos en olis parin viikon päästä saanut. ;)

Kyllä voi minustakin Jossulla pitää mekkoa tunikana.

Helmi kirjoitti...

Ihania.:) Minäkin mietin vauvalle tuota mekkoa+"lisukkeita". Mut en uskalla vielä ostaa, jos se ei sit kumminkaan olekaan tyttö.

mirja kirjoitti...

Hei, yritin lähettää sulle huutiksen kautta viestiä, mutten onnistunut, kun en ole tunnistautunut... Vieläkö sulla on se retro kankaasta tehty kukkatakki myynnissä ja jos on niin paljonko siitä pyydät? Voit laittaa mulle s-postia suoraan osoitteeseen mirja@kotimaailma.com