tiistai 3. maaliskuuta 2009

Joonatanille


Eilen hain postin vasta myöhään illalla ja siellä olikin pienoinen paketti Joonatanille hänen kummiltaan Teijalta, Teija oli osannut ostaa meidän maun mukaisia vaatteita! Liiankin hyvin, koska meillä on tuo metsäeläinbody jo ;) Mutta eipä mitään, voi olla kaksi tai voin toisen vaihtaa.

Tässä siis kuva tuliaisista, tuo 92cm bamse body oli muuten ollut heidän tuppukylä Lindexillä (siellä samassa missä Mia käy...) vaan 2,90€, eli halpa, ei mun mielestä täällä pk-seudulla 92cm jää aleeseen... tai sitten en vaan näe =)

Kävin tänään Lindexilläkin, piti ensin suunnata kaueammas, mutta täällä Espoossa ainakin pyrytti 9 pintaa todella reilusti joten en jaksanut kehä1 ruuhkaan lähteä siinä säässä joten meninpä vaan meidän Espoon perälindexille ja tulihan kaikkea mukaan... niistä myöhemmin tänään vielä.

Nyt syömään lihakeittoa ja päiväunille! ZZZzzz...

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Minusta nyt tuntuu et olen ollut sokee, kun en ole tuota bodya tuolla hintaa nähnyt! No mut hyvä että eksyi teille. :)

Meeri / Murulit kirjoitti...

Meillä kanssa kummi osaa ostaa juuri sellasia vaatteita kun on toivottukkin. :) Usein on käynyt kyllä juuri samanlailla, että meillä on samoja vaatteita ollutkin jo aikasemmin. :)

Anonyymi kirjoitti...

HEI!!!
kirjoitan vähän noistq lindexien aleista. ( toki muissakin kaupoissa on vastaavia eroja, ainakin prismat) se on jännä että joku lindex on lähes tyhjillään alerekeistä, tai alelaareista. Johtuiskohan isoista joukoista ostajia,,,,? sitten on joku lindex, missä on aina alerekit, ja esim sukat, sukkikset tms. asusteet vielä oikeasti halvalla. Muutenkin alet joissain vain-30 prosentin luokkaa ja toisissa tulee pikaisesti puolen hinnan ale/lisäale.....

Anonyymi kirjoitti...

Moimoi :o) Pakko tulla kertoilemaan että hyvät oli vaatteet löytäny ;o) Meil on toi bamsebody myös koossa 92cm ja metsäneläinbody samoin 92cm ja oranssit velourit koossa 92cm :oD Tosin ei noi tähtivelourit vaan ihan "tavalliset".

Tänään (ja ihan just) on pojulla päällä toi bamsebody + velourit !