keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Pojan paita pula



Heips!
Nyt kun Joonatanilta otettiin noin 40kpl 92cm (jotain 86cm) bodyja pois kaapista, totesin meille oikean paitapulan! Onhan meillä t-paitoja mutta ei niitä oikein voi pitää yksistään ja yksivärisiä paitoja meillä ole ole niin montaa, joten kaivataan todellakin kivoja pitkähihaisia paitoja! Olen niitå yrittänyt shoppailla, huomaatteko etten ole kovin onnistunut? Ostin Po.P:stakin yhden 92cm paidan 18,90€, kunnes kotona mietin ettei sekään ole kovin kiva ja en halua maksaa kovin kivasta melkeen 20egee, eli sen vien takas kunhan ehdin. Lindexiltä löysin maatilakuosisen pitkähihaisen paidan ja otin 98cm koska 92cm ei ollut, ihan hyvä että otin koska H&M:n vauvapuolen 86cm paita on melkein samankokoinen :) H&M.ltä jäin kaipaamaan monen bloggaamaa ruskeaa eläinpaitaa missä oranssiakin, jos joku näkee 86cm eikä tartte itselleen niin meille pliis! Muuten meille ei paitatilanne ole kohentunut tosiaan siis kuin kahdella: H&M:n vauvapuolen sinisellä ja Lindexin maatilapaidalla, tosin mukaan tarttui etsinnässä kaikkea muuta mitä yritän myöhemmin tänään kuvata. Myös yritän löytää isompia paitoja Jerelle, osa 122cm hihat ovat lyhyehköjä ja lähtevät eteenpäin, osa 122/128cm mahtuu hyvin, mutta siis 128cm tai jo 134cm etsitään, YHTÄÄN kivaa EI löytynyt, kirosana!!! Meneekö tuo lapsi kouluun kohta jätesäkissä??? Onneksi alaosia on aina = farkkuja muttei mitään oikeasti mukavan näköistä, ihan pöh.

Noh, onneksi Lindexiä selatessani huomasin muutaman kivan paidan mitkä aion ostaa, nämäkään eivät pääse kastiin ihania, mutta silti tarpeeksi kivoja ja hinnaltaan sopivia että ostan kyllä mielummin kun popilta vain kiva melkein kolme kertaa kalliimmalla =)

tässä ne ovat:
Kuosi miellyttää varmasti 2v2kk Jonea! Ja värit on aika ihanat sittenkin, oranssia ja vihreää.
tässä ehkä liikaa sinistä (vaal.sin ja t.sin) meille, mutta jonkun muun makuun?
Tämäkin meille! Ostan vihreä varmaan 92cm ja tämän jo 98cm varastoon...
tästä en osaa päättää onko kiva, punaisten, vihreiden, keltaisten housujen kanssa varmasti... mutta mietin vielä.

Mutta voisitteko te muut pojan äidit auttaa??? Mistä paitoja (kivoja!) pojalle 92-98cm (Dunsin sienimetsä paita on tilattu termiittien äidin innoittamana!)

MUTTA vielä suurempi ongelma ja avunhuuto: Mistä paitoja ja muita yläosia, kivoja sellasia 128-134cm pojalle ???????????????????????????????????????????????????????????

pliis, help.

Onko joku merkki tai nettikauppa yms mistä tilaat 128-134cm vaatteita pojalle? kerro minulle, ole kiltti! H&M:llä ja Lindexillä ei ole YHTÄKÄÄN sen kokoista yläosaa minkä HALUAISIN ostaa, eikä lompakko anna periksi täyttää pojan kaappia kokonaan Me&I paidoilla ;) [eikä ehkä haluakaan ihan kokonaan kuitenkaan!]

TUUSIS

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Saman asian kanssa pähkäillään täällä..Poika kasvamassa ulos 128cm paidoista, ja 134 senttiset on mun makuun ihan kamalan näköisiä (lempparikaupassani) Lindexillä ja myöskään KappAhlista meille ei enää löydy mitään.. =(

H&M netistä löysin pari paitaa, mutta ne on ihan pakko- ostoksia, että jotain saadaan pojalle päälle. Sielläkin valikoima oli ihan surkea! Po.P:issa kävin, ei mieleisiä vaatteita.. =( Pari paitaa olisi ehkä mieluisia Me and I- valikoimissa, ehkä ne ainakin..Muuta??

Vinkkejä kaivataan täälläkin!! =D
Mimma

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Minäkin olen Maxille yrittänyt löytää kivoja paitoja juuri tuossa koossa 98 cm, mutta aika köyhä on saldo..

Lindexin traktoripaidat on kivoja :)

n i n n u kirjoitti...

Kyllähän se nettikauppojen puolelle menee kun pojille 92cm ylöspäin etsii kivoja paitoja. En ole kyllä ostanut noista tavan kaupoista juuri mitään, lukuunottamatta Kapphlin metsäpaitaa. Kun ei niissä vaan ole.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä käytössä poikien 92-104-paitoja. Itse tykkään raitapaidoista eli niitä on helppo löytää. Marimekon pallopaita sinivalkoisena on myös aina oltava. Me and I:n mallistossa muutama herkku, vaikkei ole vielä meille kotiutunut. Maxomorran valikoimassa myös muutama kiva koira/lammaspaita tms. Nextiltä ja Gymboreelta olen myös tilaillut (kokoelmat vaihtuvat aika tiuhaan).

Niin ja Mysplych:n (vai miten se ruotsalainen merkki kirjoitetaankin) tähtipaita on yksi lemppareista.

Yksivärisiin paitoihin (joita hankin Lindexistä, Kappahlista ja HM:ltä) voi itse ommella rintaan kivoja kuvia ;)

anrinko kirjoitti...

Boden tekee tosi kivoja ja laadukkaita paitoja isommillekin pojille. Hintavia mutta hyviä!!!
Monsoon kanssa kiva...mutta turkasen kalliita.
Katsoitko jo Next tarjonnan? Ehkä vähän liian neutraaleja, voi olla ettet pidä niistä. Mutta heillä kanssa isompia kokoja.
Mä kans mietin et mitä sit kun Lindexin 122cm ei enää mahdu pojalleni...ja se tapahtuu ensi kevääseen mennessä. Po.P ja Boden alkaa olemaan ainoat vaihtoehdot meille...ja tietty oma ompelukone.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä vika H&M:n tai Lindexin yksivärisissä pitkähihaisissa paidoissa??

äiti kuudelle kirjoitti...

Voi että tuo traktorikuosi on ihana ! Ainoo huono homma vaan et lähdeppä autottomana 25 km:n päähän haalimaan noita :/ Heti ostaisin kaikki värit :D Meidän traktorifani olisi innoissaan.

Ite tykkään småfolkin vaatteista :o) Niissäkin on se "paha" puoli et ovat hinnakkaita. 27e paidasta on paljon rahaa.

Ite oon haalinu muutaman yksvärisen ihan pidettäväksi teepparien alla ja noiden kuviopaitojen välissä vaihteluna.

Lindexiltähän meidän Emilin paidat taitaapi olla :o) Jos löydät koossa 98cm hyviä, nättejä ja edullisia paitoja niin annapa vinkkiä.

tyttötiimi kirjoitti...

Sä todistit taas, että heräteshoppailija on pulassa jos ei ole herätteillä täydentänyt varastojaan kaikilta osin ennakkoon.Nyt kun tarvit et löydä mitään kivaa. Tosi tylsää.
Mä sen taas huomasin kun olin eskarille koko kaupungin nuohoomassa trikoita (talvella näppärät ulkohousujen alla, ei liian kuumat). Arvaa sainko yhdetkään kivat-en totisesti.

Jos meillä ois poika varmasti ostaisin henksusta ja linksusta rovion erivärisiä yksvärisiä pitkähihaisia ja laittaisin siihen niitä hauskoja kivanvärisiä t-paitoja päälle.Tulis sopivat t-paidatkin käytettyä.Mutta kivoimmat ja mieluisimmat löytyy herätteillä, ei etsimällä on mun motto.

anana kirjoitti...

Ostan aika paljon pojalle vaatteita Zarasta. Hänellä on monesti yksivärinen pitkähihainen alla ja sen päällä joku kiva t-paita.

Etenkin alesta saa jopa hintaan 5,90 pitkähihaisia pikeepaitoja jotka toimii tosi kivasti sopivanvärisen kuvioidun t-paidan kanssa. Yksi esimerkki tästä blogissani Ruotsinmatkan kuvien joukossa muutama päivä sitten.

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

missä noita traktoripaitoja on ?!? olen nyt kysellyt viidestä eri lindexistä, ei vielä tietoakaan :(

meillä pojilla useita paitoja popolta, me&i:lta, minirodinilta, ubangilta, småfolkilta. useita muitakin yksittäisiä merkkejä, mutta lähinnä siis netistä tilattuja. toki meidän kokoisia on vielä helpohko löytää, mutta toisaalta meidän käyttämät koot ovat ne suosituimmat, että nopea täytyy olla, tilattava on sitä mukaa, jos kivan löytää, ei auta jäädä miettimään. yksiväriset paidat on H&M:ltä, nekin tilaan yleensä netistä, koska kaupasta en sellaisia jostain syystä löydä. lindexiltäkin jotain kivoja kuoseja, mutta niitä nyt ei viime aikoina olekaan juuri ollut, toivottavasti muutosta tulisi. lindex on ollut mielestäni paras päiväkotikäyttöön sen vuoksi, että saa pestä 60 asteessa, nyt olen sitten ostanut noita popin paitoja päiväkotiin, kun niissä myös 60 asteen pesu.

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostan pojalle (joka käyttää kokoa 134-140) aika paljon Benettonilta paitoja. Ne on kirkkaita ja iloisen värisiä ja halutessaan voi käyttää vaikka jonkun kivan T-paidan alla. Myös popin paitoja on käytössä vaikka vähän kalliita ovatkin. Meandin paidoista tykätään myös pojan kanssa ja niitä on muutamia.

Tia kirjoitti...

Mä tykkään tosi paljon tuosta vihreästä Lindexin autopaidasta.Se ehdottomasti meille!

Piia kirjoitti...

Seppälästä löytyy vielä "lapsekkaita" ja värikkäitä paitoja koossa 128/134cm.

Anonyymi kirjoitti...

Hgin keskustassa Lindexillä oli traktoria viime viikon maanantaina. oisko jo loppu sieltä?

Mimi kirjoitti...

Paidoista en tiedä, mutta 40KPL BODEJA?!?!?! WTF?! :DDDD

Mia kirjoitti...

Seppälässä on tosiaan ihan kivoja kuoseja ollut ja meillä on muuten 8v:llä ollut just Seppälän paitoja 128/134cm. Laatu ei kuitenkaan ole mikään Lindexiäkään vastaava, vaan huonompi..

Maxomorralla, Snoozylla ja Dunsilla on kyllä kivoja paitoja suht kohtuu hintaan.

Mia kirjoitti...

P.s. Sunnuntaista soiteltu ja sovittu äitisi kanssa (lähdetään klo.10) ;)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

eilen kyllä sanoivat helsingin keskustan lindexiltä, ettei näitä traktoreita vielä ole tullut. niita raidallisia, jossa yksi traktori kyllä oli ja niitä on jo muissakin lindexeissä.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkääkö pojat ihan oikeasti traktoripaidoista? Vai luuleeko äidit että pojat tykkää ja pojat luulee että äitiä pitää miellyttää ja esittää sit että tykkäää? Vai kuinka. Kamalan rumia paitoja nuo.

Niinu kirjoitti...

Mulla kotona yksi poika joka käyttää kokoa 128-134-140 cm...
Tänä kesänä(ja oikeastaan jo keväällä)hamstrasin pojalle kouluun vaatteita;pitkähihaisia löytyi parhaiten Espritiltä ja Marimekolta.Seppälässä on ihan kivoja tuonkin kokoisille,mutta laatu ei tosiaan ole kauhean hyvä.
Pari paitaa löytyi Nextiltä ja Katvigilta...
Tosi hyvä hinta-laatu-suhde noissa Espritin paidoissa!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, jo jonkun aikaa sun blogia seuranneenna uskaltaudun nyt kommentoimaan...he-hee...

IdaT:llä saattaisi olla kivan näköisiä paitoja (Esim Anselmiina nettipuoti myy niitä) ja KappAhl:illa oli joitain kivoja...niin tuo Lindex on kyl semmonen et sieltä löytää kivoja, kunhan nyt ehtivät laittaa hyllyyn kaikki syysuutuudet..


Mi-Ma

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

no kyllä meillä ainakin traktorit ovat aivan mahtiksia poikien mielestä :o) samoin linja-autot, kauhakuormaajat ym. menopelit.

Tuusis82 kirjoitti...

Meilläkin Joonatan 2v2kk rakastaa kaikkia busseja, kuorma-autoja, rekkoja, pakettiautojakin... ihan täysfanittaja! roska-auto taitaa olla paras nyt, mistähän sais roska-auto paidan :D ja musta noi kaksi paitaa on kivan värisiäkin hintaansa nähden joten kyllä ostan!

Ulla kirjoitti...

Hei. Aivan ihania nuo Lindexin traktori paidat, haluaa kans haalia niitä pojalle. Voisko joku kertoa paljonko on hintaa noilla Lindexillä???? Pliis. Toivottavasti niitä vielä on!