maanantai 30. maaliskuuta 2009

aah, kuinka helppoa!

Meidän Joonatan vaihtoi hoitopaikkaa, olen täälläkin hieman valitellut kun tuntui ettei uusi päiväkoti täällä ollut ollenkaan hyvä, meidän Jone on aina jäänyt hoitoon ilomielen ja vilkuttaen, tuossa uudessa päiväkodissa, välillä tuli ihan itku, ja ihmekkös tuo kun henkilökunta vaihtui koko ajan! Tein siirtohakemuksen viikko sitten, ja soitin perään, että haluaisin varsinkin Jonelle hoitopaikan vaikka tästä meidän asuntojen jommasta kummasta ryhmiksestä, valitin tietty kaikesta muustakin... (minusta on aiheellista valittaa jos menen aamulla viemään lapsia hoitoon ja siellä on YKSI henkilö ja lapsiryhmän koko noin 20, ja tietenkään en silloin jättänyt noita sinne, mutta olisivat ilmoittaneet, varsinkin kun olen PYYTÄNYT soittamaan jos on henkilökunta pulaa, että meidän lapset voi silloin olla kotona).

No anyway. Jonen kanssa oltiin eilen tutustumassa parkkipaikan toisella puolella (eli oisko matkaa noin 80metriä?) ryhmiksessä, Jone leikki melkein pari tuntia ja suuttui kamalasti kun kotiin lähdettiin, äsken vein hänet juuri, vilkutti mulle ja meni hoitajan kanssa puuron tekoon, haen Jonen tänään ennen päiväunia tosin jo kotiin. Oli kyllä helppoa, takki päälle, kengät jalkaa, haalari mukaan, ja Jone käveli hoitoon 2minuutissa.

Mä tieedän että tämä saattaa herättää joissain närää, tulee heti mieleen Shaolin bloggaus heidän tarhaan viemisistä aamulla, enkä halua ilkkua tietenkään, vaan todeta että todella hyvä tuuri kävi tässä tapauksessa ja jotenkin tuntui liiankin helpolta, mietin että kun Jone tajuaa, onko se aina pihalta kävelemässä kotiin :D Tosin hoitajakin sanoi että kun he lähtevät liikenteeseen eivät ohita meitä (kun me ollaan toista puolta pihasta) ja kun menevät pihallekkin niin eivät mene tästä ja pihaltakaan tähän ei näe ollenkaan, ja toisaalta Jone on sellainen ettei se varmaan kotiin suostu ja vkonloppuisinkin on ryhmiksen ovella joten en osaa sitä nyt pelätä =)

Tässä tämän aamuinen Jone! Päällä benettonin oranssi paita, Lindexin t-paita ja Lindexin velourit ja Lindexin pöllösukkikset ;)

6 kommenttia:

ranskanpastilli kirjoitti...

Voi kun kuulostaa ihanan helpolta!Meidän päiväkoti oli tosi ihana kunnes henkilökunta vaihtui ja nyt en kyllä tiedä...Meilläkin on ryhmis ja mm. aamupäivisin ei ulkoilla lainkaan ja meidän lapset on hoidossa vaan päivisin 4h joten aika helposti olen pitänyt vapaapäiviä.Mutta huomenna ei ole vapaata eli huhuilen täysin ohi aiheen, että onko joku menossa huomenna Hulluille päiville ja viitsisi noutaa meille sen Ticketin asun?Tuota vihreää väriä kun ei saa enää mistään ja haluaisin sen koossa 104cm.Maksan ilman muuta postarit!

Laura.Ny kirjoitti...

Ihanaa, hyvät hoitopaikat on todella harvassa!

Katselin juuri vanhaa blogiasi ja törmäsin juttuun missä te järjestelitte teidän olkkaria! Millainen siitä sitten tuli? Olisi kiva nähdä kuvia?
(Meilläkin on armoton järjestely menossa muuton jäljiltä niin ihana kytätä muiden olkkareita :D)

shaoli kirjoitti...

Ei aiheuta närää, koska meillä on ihan oma valinta se, että poika on eri päiväkodissa ja siksi joudutaan juoksemaan kahden päiväkodin välillä. Tytön päiväkotiin en ole tyytyväinen hoitajien takia, mutta en ole siitä koskaan valittanut. Mielessä on käynyt monta kertaa, että anoisin siirtoa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Pojan päiväkodin vieressä olisi kaupungin päiväkoti, mutta viikkiläiset taas joutuvat viemään sinne asti lapsensa. Tyttö siirtyy joka tapauksessa samaan päiväkotiin pojan kanssa sitten kun ikää on tarpeeksi, ettei senkään takia viitsisi hypittää useammassa päiväkodissa kuin on tarpeen.

Meillä ei kodin lähellä sitten ole yhtään päiväkotia, suunnitelman asteella tosin on kaksi. Ne valmistunevat sitten, kun meillä lähdetään kouluun :(

Tilda kirjoitti...

Sehän on vaan hienoa että (hyvä) hoitopaikka on lähellä, voi kun kaikki saisivatkin lapsensa halutessaan lähipäiväkotiin. Meillä onneksi eskarilainen lähipäikyn eskarissa, en todellakaan jaksaisi siellä muuten ravata kaksi kertaa päivässä 2-4 lasta mukanani. Pukeminen on tällä hetkellä haasteellisinta, ja tietysti ajoitus, 12.30 on poika viimeistään oltava haettu. Siinä ei auta aamupäiväulkoilun venyä jotta ehditään sisään riisumaan ja syömään ja taas pukemaan...

Mutta itse olen tämän valinnut, en todellakaan halua että poika viettäisi siellä iltapäivät myös kun itse kuitenkin voin hänet hoitaa. Kieltämättä ensi syksyinen kouluunmeno ihastuttaa, en aio saattaa ekaa viikkoa kauempaa... :)

Tuusis82 kirjoitti...

ranskanpastilli, mä olen menossa näillä näkymin mutta tuon jo kahdelle muulle ja mun postittaminen on maailman hitainta ja ärsyttävää :) Laura, olkkari on mukamas valmis, eli ei ole, pitää laittaa joku kerta kuvia! Shaoli, totta, ja raahaan mä nyt sitten myös kahteen, tosin ei se toinenkaan bussien yms päässä ole.
Tilda, meidän eskarilainen kävelee itse sinne ja takas, tosin täällä eskarit ihan koulussa, saatoin ekana päivänä kyllä :D tosin matkakin kouluun on tosi lyhyt ja turvallinen (oisko n.200m kouluun).

Katja kirjoitti...

Hienoa että löytyi hyvä päivähoitopaikka noin läheltä, helpottaa kummasti arkea. Meillä lähin päiväkoti 15km:n päässä, samoin ryhmis, perhepäivähoitaja sentään löytyy parin kilometrin päästä.