perjantai 6. maaliskuuta 2009

Halinalle sydänpeppu ja raukkarappu

Mä en tänäänkään, ainakaan vielä, ole ehtinyt kuvata vimosia kirppis ja lindex ostoja.

Mä tänään sain päähäni keksiä meidän muksuille sellaisia "halinalle" nimiä. Meillä oli tänään sydänpeppu ja raukkarappu. Jade sai postissa tänään jo toiset traderasta huudetut meandi:n turkoosi-ruskeat sydänpeppu haalarit, ekat oli 74/80cm joten piti ne pienemmätkin 62/68cm saada vaikka ne on vielä reilut, vaikka Jade pitää jo 68cm täysin. Siitä kun koitettiin noita pienempiä niin keksin sen sydänpepun...


Illalla kun pienet vietiin nukkumaan vasta 20.30 maissa niin Jossulla on tapana tulla käymään vielä kerran, max. kaksi alakerrassa, juomassa ja pissalla, tänään se oli näköjään jäänyt portaille kuuntelemaan tartu mikkiin ohjelmaa mitä isommat jäi katsomaan, kun Janne lähti viemään isompia sänkyihinsä (ne menee itse mutta onhan se kiva että Iskä vielä peittelee, vaikka meidän isot eivät kovin isoja olekkaan vielä 7,5v ja 6v), niin Janne huusi mua portaille, siinä olikin näky, meillä on joskus lapset nukahtaneet ruokapöytään tosi pieninä (en muista ketkä kaksi, mutta kaksi meidän lapsista on tämän tehnyt) mutta nyt Jossu oli nukahtanut portaille, siitä sain päähäni raukkarapun vaikkei mikään fiksu juttu nyt ollutkaan.
Tänään sain luultavasti viimeiset kevään välikausikamppeet hankittua, siis haalareissa ja takeissa + housuissa luulisin, ellei vastaan tule nyt jotain ihan söpöstelytakkia, kosteussuojatut kamat on siis hankittu, Jonathania ja Ticket to Heavenia.

Reimahan on mulla boikotissa sen takia kun väittivät että mä olen käyttänyt pilaantuneessa talvitakissa liian paljon pesuainetta tai pessyt liian korkeassa lämpötilassa, vaikka vannon etten niin tehnyt, ja aiemmassa blogissani vauvalehdessä kolme muuta kommentoivat heidän samalle takilleen käyneen samoin ja vika oli mussa, just joo, tervemenoa, laskin kyllä että olisin ostanut kummallekkin reiman haalarit kevääksi + kasan asusteita niin menettivät multa kolme-neljä sataa euroakin, tuskin se niitä siis haittaa mutta en vaan VOI kannattaa firmaa jonka periaate on syöstä omat virheensä asiakkaan syyksi, sen verran lepsuin että rukkaset ja töppöset Jadelle ostin ja että käytettynä mitä meillä on vanhoja niin tietty käytän... siihen se kyllä jäi.


Tällä hetkellä Jadella onkaksi 68cm välikausihaalaria, lenneltä ja reimalta sekä 74cm iso kasa Jossun vanhoja jos ne olisi syksyllä sopivia, mun tuurilla ne on liian isoja syksyllä ja ensi keväänä pieniä mutta sitten olkoon. Jossun ja Jonen kamat on lueteltuna keväällä käytettäviin ja syksyllä käytettäviin... näin ei tule niin monta asua "per kausi" vaikka hyvin saatta käydä niin että syksyksi tarkoitetut menee ensi keväänä vasta, minä kun en tykkää käyttää yhtään liian isoja ulkovermeitä lapsilla kun onhan niissä jo muutenkin hiukka vaikeampi mennä, tottakai "kyykky" vara ja reiluhko saa olla muttei mun makuun niin isoja kuin monella muulla. ja saanpahan siitä syyn ostaa kahta eri kokoa niin huijaan itseäni ettei meillä ole liikaa... ;)


Isommat lapset eivät saaneet kun uusia asusteita ja niitä tarvitaankin, koska rukkaset ei enää kelpaa, pitää olla sormikkaita, mitäs teet, ostat reimatecin 30e kosteussuojatut välikausisormikasmallia? EN. Mutta mitä sitten? noita puuvillaisia vaan ja hoen ettet kastele... pakkaan niitä 10kpl reppuu? äsh, pakkohan mun on kosteussuojattuja saada, tai edes muuta kun vettäimeviä puuvillaisia niille. Siksi isommille en ostanut mitään kun olen ostanut ennakkoon jo yli meidän tarpeen, kevääksi ja syksyksi en tartte mitään, ja osa on myynnissä silti kun on liian monta hankittu jo etukäteen.


Viimeisin pulmani on keksiä minkälaiset hatut tilaan UNQ:lta, näytepalat tuli tänään... ideointi vielä kesken =)
Kuten kuvasta näkyy, äiti on niin pöllö että haluaa juuri oikeeta pinkkiä ja juuri oikeeta liilaa... juu, soittakaa valkotakkiset!!! Miksei tuo tarkkuus siirry muuhun? se on ja pysyy näissä turhuuksissa lastenvaatteissa ;)

Mimon äitee puhui uusimmasta meidän perhe lehdestä, no minä tajusin samana että se tuli meillekkin, sitä etsiessä löysin helmikuun lehden mitä en ollut siis koko kuukauteen edes avannut! Tuli sekin luettua ja ihana oli lukea alfa äideistä joilla on ura ja perhe ja hieno elämä, ja mä olen siis beta äiti, tavis kotiäiti. Musta on hienoa että pystyy tuohon mutta entäs jos ei kaipaa sitä? oikeasti, entäs jos ei kaipaa kodin ulkopuolelle 8-9h päivässä? Olenko siis tuhoontuomittu turhake, vai onko tämä vain vaihe joka johtuu siitä luonnollisesti että mulla on vasta 4kk vauva, vai pysykö tämä aina? Kyllä: aion mennä siis työelämään tai opiskelemaan Jaden kääntyessä 3ikävuoden puolelle, mutta en osaa ajatella, ja haluakkaan nyt, koska mikään hinku minulla ei siihen ole.

Perjantai iltaterveisin betaäiti Hanna

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Täältä ihan kuiskaamalla vastaan :)
Puuvillasormikkaat ja ne ihan tavalliset kurarukkaset. Päiväkodin tädit ainakin kiittää kun ne voi kuivata 60 asteessa kuivauskaapissa. Kurarukkasia kahdet niin ei haittaa yksien kastuminen.
Alfa-äideistä mä olen sitä mieltä että aina joku kärsii, joko työ tai lapset. Tämmösellä kotiäidillä kärsii etenkin työ, jonne menoa voi vetkuttaa vielä virkavapaalla hoitovapaan jatkoksi.
Mutta kaikki toki tekee niinkuin parhaaksi näkee :))

Hanna kirjoitti...

Mä oon vissiin joku vimma-äiti. :D menossa ja kehittämässä kaikkea kokoajan.

ihana tuo teitin jossukka!

ja otahan kuvia haalarit jalassa kun jollekkin ne mahtuu. :D

Mia kirjoitti...

Minä en todellakaan kaipaa työelämään, tuntuu kauhealta koko ajatus! Rakastan olla kotiäiti ja itse ainakin arvostan kotiäitejä todella paljon. :)

Hih, voi Jossukkaa <3

Ihanat nuo haalarit!!

S kirjoitti...

Mä kans olen nyt boikotoinut Reimaa ja yritän jatkaa sitä.

Laura.Ny kirjoitti...

Toinen beta-äiti vilkuttaa iloisesti :) O/

Tilda kirjoitti...

Täällä myös beta-äiti...

Ja eihän tuo juuri oikean värisävyn metsästys asusteisiin ole ollenkaan turhaa! (Täällä siis toinen joka suhtautuu ainakin yleensä juuri tuolla tarkkudella noihin asusteisiin yms.)

Marika kirjoitti...

Voi Jossua, lutuisen näköisena uinuu portailla. Meillä on kerran nukahdettu ruokapöytään ja pari kertaa kesken leikin olkkarin lattialle.

Betaäitiydestä. Siis mä olen niin täydellinen beta. Mä en kaipaa töihin ollenkaan, ennemminkin kokoajatus kauhistuttaa!
Mä omistaudun nyt täysin kotiäitiydelle ja nautin tästä ihan mielettömsti.

Tuusis82 kirjoitti...

antaiskohan tää nyt mun itse kommentoida :)
Katja: me ei käytetä yleensä kuravaatteita kun on kosteussuojatut mut tänä vuonna hankin ticketit ja me toot, kun oli ihania... ja 7,5v ja 6v ei suostuis niitä laittaa vaan kosteussuojattuja sormikasmalleja etsin.

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

oih, nup sydänpeppu haalarit on kyllä ihanat! tahtoo kans :o) pidän muuten kuun lopussa kutsut ;o)