sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Huomenta ja Hyvää alkavaa viikkoa!


Tänä aamuna, poiketen kaikista aamuista, keitin itselleni kahvia. En ikinä keitä itselleni kahvia, juon sitä kyllä tilkan muilla, niin tilkan, juon sitä tosiaan sekoituksena 1/5 kahvia ja loput maitoa ;) joten; luulenko että tämä piristää minua? ei varmaankaan mutta mielikuvituksella on hyvä voima!

Eilen tosiaan ennätin nukkua 4h päiväunet ja huomasin että uni tuli vasta kahden jälkeen yöllä, mä en ikinä valvo kahteen, yhteenkin vain jos Jade valvottaa, yleensä menen 23 jälkeen kiltisti nukkumaan. SILTI, tämä aamuvirkku ei osannut nukkua 7.30 pidempään, vaikka olisin saanut, meillä siis muut nukkuu vielä vaikka blogaan tässä aamu kahdeksan aikaan, kohta pitää tosin ne herättää.

Tänään suuntaan takaisin Tapiolaan, miettimään niitä minitec rukkasia, vaihtamaan yhden pipon, ja ehkä selloon Lindexille vaihtamaan noita bodyja, pitää nyt katsoa mitä ehtii, päivän sana on kyllä päiväunet, muttei liian pitkät että tänään ilta venähtäisi...

Kuvassa eilen Jade kun hän vihdoin nukahti siinä 1 jälkeen... ja mun aamu kupponen kahvia.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihana tuo Jaden sänky kaikkinensa, onko keinutus asennolla ollut käyttöä?

Minä en taida koskaan oppia juomaan kahvia. ;)

Kipa kirjoitti...

Ihana pesä Jadella.Onnea sullekin uudesta blogista!
Tuolla vauva puolella joitakin blogeja seurailin,nyt tuntuu että kaikki on täällä bloggerissa.Mitäisköhän munkin,mulla on vuodatuksen puolella blogi jota en ole ehtiny päivittää aikoihin.Nyt innostuin uudelleen ;)

Kauhea sepostus,mutta se mitä piti kysyä:Myytkö mulle sen ruskean nalle vauvan pussin?!Huomasin että kirjoitit 70-luvun blogissa sulla olevan sellainen.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kyllä on suloinen sänky Jadella :o)

Minäkin siirryin tänne pitämään blogiani:

http://vauhtivekaratjaaidinvaatebuumi.blogspot.com/

Tuusis82 kirjoitti...

Kipa: en kyllä raaski siitä mitenkään luopua, kun muutama kymmentä euroa ei oikein riitä korvaamaan tunnearvoa :) Vaihtivekaroiden äiti, lisäsin sut mun blogilistaan :)