perjantai 27. maaliskuuta 2009

Hyvää huomenta Lauantai!

Tervetuloa lauantai, olet kiva siksi ettei Isi mene töihin (ainakaan yleensä) ja mihinkään ei ole kiire.

Tosin tänään lupasin herättää Mian ja pienen vielä edellispäiviä aiemmin koska aamutoimet on Mialla paaaaljon hitaammin tehty kun meillä ja tarkoitus olisi päästä aikaisin liikenteeseen jotta ehdimme taas paikkaan jos tuhanteen. Ikeaan, kirpparille, kauppoihin, illalla ompelut olisi tarkoitus jatkua.

Eilen vaihdettiin lapsia, haettiin Jone mummolasta ja jätettiin Jossu ja Jere sinne, ihan hyvästä syystäkin, auto on vain 7-hengelle niin kukaan ei joudu kävelemään perästä, muuten meillä olikin tämän ajan jo mummon auto lainassa ja taas tuli sellainen fiilis että toinen auto meille kiitos, budjetointi siihen onkin eri asia ;)

Käytiin myös kahvilla -J-:n luona tällä poppoolla ja nähtiin Mimoakin äitinsä kanssa, vaikka eilen oli siis paaaljon suunnitelmia, niin puolet jäi tekemättä, ei ehditty Villa Lyhtyyn (kirppari) ei ehditty ompelemaan (Mia aloitti kyllä retrohaalaria), ei ehditty ja muistettu Jumbosta edes loppujen lopuksi patonkeja ostaa kun tuli kiire. Ostopostauksesta puhumattakaan ;)

Myönnettävästi olen tänään hieman kiitollinen että kaupat menevät jo 18 kiinni...

1 kommentti:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

mielelläni :o) laitatko mun blogiin? tai mialla on sähköpostikin :o) jos teillä on tekemisen pulaa, tervetuloa klo 14 meille tänään => me&i kutsut