keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Iltasatuja

Heips!
Me käytiin katsomassa Iltasatuja, juu, kyllä. Leffassa siis meni sellainen elokuva ja koska se oli ainoa tossa Ompussa sopivaan aikaan kun meillä oli lastenkaitsija niin mentiin, oli ihan jees.

Ennen leffaa piti käydä sitten kirppareilla nopeasti, tällaisia löysin:
P.oP t-paita 20snt, tahraton, ja ehjä mutta pesunukkaa on jonkin verran, silti mielestäni kelvollinen vielä pidettäväksi.
Ihana H&M:n olisikohan ollut limenvihreä kesäpaita missä palloja, kuva ei tee oikeutta, 2€.
uusi, mun "värinen" laukku 2€
Muksuille toimiva leikkimikro 4€... ei siis mitään ihmeellistä mutta jotain silti =)


Toiselta kirpparilta tarttui mukaan: tytöille samasta pöydästä kesäksi samis shortsit, ihanat caprit Jossulle, ruskeat housut jossa söpöt kirjonnat, lime neule (ohut) sekä lime hame ja t-paita... mitään en pojille tuolta, noiden kpl hintaa en muista mutta 12,50€ taisi olla kassan summa yhteensä.Leffan jälkeen piti käydä prismassa vielä katsastamassa olisko se alentanut kenkiä kuten sello teki jo paaaljon aiemmin. No jotain siellä oli, sandaalit meidän Jonelle ja Mian nuorimmalle (eivät merkkisandaaalit mutta toisiksi sandaaleiksi kelpaavat) 3€ kpl, sitten Jonelle tai Emilille kummalle nyt vaan, pionit 10€, ja parit viking goret talveen 20€ kpl... eli siis jo Vikingit olisivat olleet 59,90€ KPL... eli selvästi yli -50% lähti kaikki, varmaan ale n.70% (jos joku jaksaa, laskekoot)...

Tällaista meiltä, eilen oli äidin sairaspäivä joten siksi ei bloggausta kuulunut... nyt jo elävien kirjoissa.

4 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Millä kirppiksellä kävit? Mietin että minne kandeis viedä kamaa myyntiin. Missä kirppistelijät tykkää käydä ostoksilla?

Tuusis82 kirjoitti...

Myyntiin suositteleisin sitä Valtteria eli Vallilan makasiinejä, kaikkein helpointa. Toinen on Mankkaan Akseli, lastenkamat käy hyvin kauppansa, Olarin kirppis ok, mut syrjässä.. kävin siis Akselissa ja Olarissa tänään.

Mia kirjoitti...

Kivoja!, kiva että ostit kengät meillekin. Paljonhan oon muuten velkaa taas sinulle? :O

Tuusis82 kirjoitti...

Mia jos siirrät 200€ niin eiköhän riitä ;) eikai, en muista mitä oot ja mitä mä tuun olemaan taas... laske sä, mä en jaksa ;)