maanantai 2. maaliskuuta 2009

Pöllöjä ja shopatut


Iltaa!
Meiltä lähti just Jeren sylikummi kahden tyttönsä kanssa kotiin päin, olivat meillä 7tuntia, saatiin iltaan vähän seuraa ja tekemistä, kun meidän
Janne on iltavuorossa tän vkon niin mulla on seuranpuute.

Mä kävin tänään sokoksella ja mukaan tarttui sitten reimatecin minitec hanskat ja töppöset turkoosina, sopii vain tooosi hyvin
Josefinan 3v vanhaan Reiman pinkkiin haalariin minkä onneksi säästin, siinä on siis myös hieman turkoosia. Kuvassa myös Jossun vanhat ruskovillan puku, kaksi reiman pipoa jotka sopivat haalariin.

Viides kerta... kun mä unohdan viedä jälkitarkastuslapun kelaan joka synnytyksen jälkeen ja mulle tulee maksueste, sittenkun ei rahaa ala kuulumaan, tajuan miksi... noh, mutta kun vein Kelaan sen paperin niin Tapiolan kengästä löysin Jossulle ensi talveksi Viking gore-texit koossa 27. Sinne jäi vielä esim Viking goreja punaiset nauhalliset 25 (n.30e), noita samoja mitkä minä ostin ja paria muuta kivaa tytön mallia 25 ja 26 kokoja myös noin 30-37,50e kpl ja jotain musta-vaal.sinisiä ainakin 22, ja yhdet vanhemmat 25 kokoiset musta-siniset pojan, mutta nuo olivat oikealta kooltaan ehlä vain 23-24 vastaavaa... Kavat kenkiä jäi paljon, mutta niitä mä en voi ostaa kun ovat leveälle lestille sopivia.

H&M:n pakettikin tuli, olipas köyhä sisältö, loput tulee myöhemmin, Jerelle turkoosit collegehousut ja Jadelle maatilapaita ja trikoot.

Jadella oli tänään päällään Joonatanin vanha pöllöbody, vanhaa Lindexiä siis, sekä housuina uudempaa Lindexiä. Joo, sukat tumppuina, mutta muuten neiti raapii itseään. Multa meni Nordean mastercard/pankkikortti yhdistelmäkortista siru rikki ja tilasin uuden kortin jossa on PÖLLÖN kuva, pöllöt on musta nyt jotenkin NIIN ihania ;)

Kohta oletan saavani Jaden yöunille, se on nukkunut päivän aikana yhteensä 3,5h, mikä on todella vähän... toivoten siis parasta ;)

9 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Pöllöt on minunkin suosikkeja ;)

Helmi kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja ihana tuo haalari. Itse haaveilen vauvalle sitä reiman valkoista haalaria, alesta varmaan viimeistään sen ostan, jos kokoja vielä on.:)

Mia kirjoitti...

Pöllöt on niin ihania!, meilläkin oli tuo pöllöbody joskus ja ihan suosikki olikin! ;)

Roosa kirjoitti...

Meillä oli myös vuosi sitten tuo sama pöllö : )

hibou kirjoitti...

Minäkin tykkään pöllöistä. Tosin pöllövaatteita lapsella taitaa olla vain yksi: Gapin paita.
T. hibou eli pöllö :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko tiedän pikkuisella allergioita kun niin kovasti raapii? Samalta näyttää pikkuisen nassu kun oman esikoiseni, joka oli vauvana lähes kaikella allerginen. No, onneksi kaksivuotiaana kaikki hellitti ja nyt ei ole enää millekään allerginen.

Tuusis82 kirjoitti...

Meillä kyllä kaikki lapset on vauvana raapineet vahingossa itseään ja ollut tumppuja ja sukkia käsissä vauvana :D Myös kaikilla on ollut talvena paha atooppinen ihottuma niin en ole vielä niin huolissani ollut kun muilla on heti kevään korvilla iho-oireet väistyneet melkein salamana.

Anonyymi kirjoitti...

Seurailen tätä blogiasi mielenkiinnolla, kun itselläni hieman sama "harrastus". Tosin nykyään työnteko haittaa harrastustoimintaa, kun ei jaksa lähteä kiertelemään kauppoja iltaisin, mutta onneksi on nettikaupat. Tuo H&M:n maatila asu on nasta. Ikävä, että ei tehdä yli 86cm...ostaisin heti. Ostit muuten minulta Huudosta aikoinaan sen Lennen suklaanruskean haalarin...siis Mankkaalta. Oli hauska nähdä se blogissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä! Ja toi teidän Jade... onpas suloien pieni pallero :)