lauantai 21. maaliskuuta 2009

Shoppailuraportti (osa 2miljoona 12 ?)

Mä kävin siis tänään LASTEN kanssa (Janne töissä) liikenteessä, ensin käytiin Lippulaivan Lindexillä ostelemassa 4,95€ paitoja ja tunikoita joihin käytin osta 30, saat 10€ pois lappusen vielä, meille lähti kummallekkin tytölle kahta eri tunikaa ja pojille t-paitoja, Jonelle ostin koppakuoriaispaidan jo aiemmin. lisäksi -50% ostin kahdet boxerit Jerelle.Lindexin jälkeen mentiin heti Villiankkaan kiusaamaan Leilaa, kävin hakemassa sinne tilaamani myllymuksujen kankaat, sain jämäpalat turkoosia velouria ja keltaista velouria, sekä tiilenväristä, turkoosia, pinkkiä ja purppuraa resoria, tiilenvärinen ei ollutkaan mun mieleen kyllä... sitten vielä lisää omppu ja apinapullia kestovaippoihin,sekä joustokanttinauhaa kun alan harjoittelemaan jos onnistuisi vuotosuojat kestoihin.Vielä ennen kotiutumista hain ärrältä mun pienen H&M:n paketin, t-paita Jerelle ja ruutushortsit Jerelle ja Julille, mukana oli vielä äidille kaksi perus paitaa.siinä se! Nyt syötiin ja alan laittamaan Jossua ja Jadea päiväunille, iltapäivällä pitäisi hakea eilen mummolle jäänyt Joonatan kotiin.


Tässä vielä meidän rymyrinsessa aamulla, pöllövelourpaita huudettu huutiksesta kun en tajunnut sitä Lindexiltä silloin haluta, sukkikset busino. Nämä vaihtuivat kuitenkin ennen kaupungille lähtöä...

4 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Hetken aikaa mietin mitä apinapullat ovat : )

shaoli kirjoitti...

Höh, missä lindexissä noita tunikoita jo oli? miksei 'meille' niitä tuu...

Mia kirjoitti...

Ihanuuksia on teillekin taas tullut ja kankaita lisää!. :)

Jossu on ihan huippusöpö tuossa kuvassa! <3

Tuusis82 kirjoitti...

Roosa, joo oiskin apinapullat ;) Shaoli, noita oli Lippulaivan Lindexissä ainakin jo. Mia: keltaista velouria on ehkä Emilin housuihinkin koska en saanut sitä 0.7m että riittäisi Jossulle ;) katsotaan kun tulet.