tiistai 3. maaliskuuta 2009

TAAS tänään shoppailtua...

Menin viemään takaisin tänään paria vaatetta Lindexiin, kuten sanoin se 92cm lyhythihainen bamse body lähti takaisin siksi kun mietin että me ollaan kesällä jo vaipatta joten bodylle ei käyttöä, ja kun huomasin että mä olin ostanut varastoon kahdet 74cm turkoosit velourit niin toiset meni takaisin sekä kauan mietittyäni ostamani valkoiset 86cm velourhousut, mutta totesinkin että ei tule pidettyä, en vain osaa nyt ainakaan pitää valkoisesta niin suuresti, vaikka ne sopisi muutaman bodyn kanssa, samoin lähti se pojan värinen ötökkäbody minkä ostinkin vain sen takia että vaihdan samaan vaal.punaiseen (siksi ostin kun oli osta 3 maksa 2 kaikki vauvanvaatteet).

No menin tänään sitten meidän perälindexille ja löysin kaivelemaan jääneet samettilappuhaalarihousut(+paidan) ja etsin 74cm tai 80cm ja 80cm löysin, ne varmaan mahtuu vielä Jonellekkin, niihin mukaan tulleen paidan varmasti myyn, en tee sillä mitään. Mutta tässä kuvassa housut esim eilen tulleen bamse bodyn kanssa tosi namu yhdistelmä MUN makuuni!



Onneksi siellä oli mulle vaal.punainen ötökkä bod; vain koossa 86cm, ei se mitään, lähti mukaan, mutta etsintäkuulutus jos joku näkee 74cm saman niin mä haluan :D (sama body sopii myös haalareihin kuten Mia jo blogasikin aiemmin)
Sitten tällainen kuviollinen body, tätä mietin vieläkin vienkö vaihtoon, sopii noiden haalareidenkin kanssa muttei ole ihana, joten pitäisi varmaan viedä vaihtoon... vai mitä mieltä olette?

Tässä vielä ostokset (kuva on käännetty mut kun sen lataan tänne niin se on sivuttain, ärsyttävää), lappuhaalarit+paita, ötökkä body, kukka body jaosta 3 maksa 2 pupubodyt, tosin tajusin ettei mulla ole peruspunaisia velourhousuja 74cm että varmaan palautan tuon kelta-pun bodyn (haluan siihen ne pun velourit...) tai jos jollain on ne velourit niin voisin haluta! ja sitten ostin tuo ruskeapohjaisen pupubodyn myös mutta se on jo 86cm, ja etsin 74cm... mulla olisi siihen sukat, tosin ostin tuohon sopivat keltaiset velourit 80cm... kuten huomaatte koitan siis päättää vielä otanko näitä bodyja, toisen kyllä otan (kelta-pun pupubodyn on Jonella 86cm johon 80cm punaiset velourhousut...)
Ihan oikealla ylhäällä on ihana ötökkäbody, ihan oikeassa 74cm koossakin MUTTA onko liian poikamainen Jadelle? se on vaan niin söpö body (tähänkin heräsin myöhään...)

Jonelle sitten vielä lime-ruskeat velourhousut ja -30% turkoosi-musta paita, sama minkä Hanna oli saanut jarnan ostamaan, mitä Hanna yritti jo aiemmin Lindexillä mulle myös tarjoilla... mutta nyt tarttui mukaan kun oli sopivasti vasta seuraavaa kokoa Jonelle (ajatellen kesän jälkeistä aikaa kun Jone on kuiva, huom, äiti on näin päättänyt....)

Vielä alerekistä löytynyt collegetakki 5,95€ koossa 74cm,ja myös "pitäis ostaa" ruskea velourhaalari, meillä se 62cm samanlainen jäi ihan ensinmäisenä 62cm:senä pieneksi joten en tiedä meneekö tuo enää Jonelle, mutta kesän jälkeen sitten Jadelle, sekä ne keltaiset velourhousut 80cm (kiva sävy, ei puhtaankeltaiset vaan ns. "retron" keltaiset!)

Tässä vielä viime kesältä jotka oli otettu uudestaan esiin, -70% pari mekkoa Jossulle, ja Jadelle limepohjainen paita, eli hinnaksi jäi noin 3€ per mekko ja 1,95€ tuo paita.

Vielä piti Mimonassa kiireessä käväistä ja mukaan tarttui himoitsemani plain rain Ticket to Heaven asu... 86cm... tuleekohan pidettyä? meillä on 80cm turkoosi ja Jossulla 92cm pinkki... ja nyt noi uffot ja kaikki reimatecit ja jonathanit... no katselen huomenna jos saan itselleni selitettyä tämän tarpeellisuuden, ihana se kyllä on!

Retroa lopuksi, skiiduu merkkinen retrokassi, ostin väkisin mun ystävältä jonka luona käväistiin pikaisesti Lindex ostojen jälkeen =) sitten olikin jo kiire päästää Iskä töihin ja olipas kiireinen ilta taas, nyt kun Joonatan on lopettanut kiukkuumisen ja ainaisen itkemisen (oli kait mustis Jadesta...) niin tää Jossun uhma kiristää sopivasti hermoja, ruokapöydässä ei pysyisi, ei söisi, sitten huutaa puoli tuntia nälkää ja kun saa iltapalan eteensä, lähtisi pois 2 haukun jälkeen, ei osaa riisua, ei osaa pukea, ei jaksa, ei halua... täällä on siis oikeasti kohta 3v peikkorinsessa myytävänä!

Huomenna meille tuleekin taas söpöinen Veeti poika kyläilemään äitinsä kanssa, meillä on pienillä poikkeuksellisesti tällä vkolla vain kaksi tarhapäivää eli to ja pe, ja Isi "saakin" huomenna aamulla lähteä Jossun tai Jonen kanssa kauppaan kaksin, se ei vaan tiedä sitä vielä ;) Kävin tänään kaupassa, mutta unohdin taas puolet niistä mitkä piti ostaa...

Hanna

ps.Kiitos Tia kaavoista! Yritän saada sulle coolmaxit huomenna matkaan. ja kaikille muille jotka haluaisi että heidän blogi olisi tuossa listassa ---> oikealla niin ilmoittakaa ihmeessä niin lisään =)

9 kommenttia:

Elene kirjoitti...

Noi samettilapparit on ihanat! Täällä en ole nähnyt noita pupubodeja sitten viime syksyn! :D

Tuusis82 kirjoitti...

Siksi mä Elena meninkin tonne kauemmas lindexille kun siellä vielä yleensä saattaa ollakkin. ja olihan siellä melkein kaikki mitä himoitsin ja jotka jäi vaivaamaan.

anrinko kirjoitti...

Hei! Tupsahdin tänne Anana blogista. Oli pakko tiirata toisenkin lastenvaatehullun juttuja. =)
Meiltä löytyy nuo lapparit sekä tuo ötökkäbody, mutta poikavärisenä. Ovat niin IHANAT yhdessä. Ja juu, mäkin myin sen raidallisen paidan. Enpä tarvinnut.
Kiva oli lukea ja katsoa kuvia. Tulen uudestaankin.

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Aivan mahtavat nuo samettilappuhaalarit! Olen yrittänyt niitä Lindexiltä saada, mutta ikinä ei ole oikeaa kokoa..

Ihania ostoksia muutenkin ;)

Helmi kirjoitti...

Missä tuo Mimona sijaitsee? Satuitko näkemään oliko siellä turkoosista plain rainista 86cm jälellä? Haluaisin pojalle sen takin, mut tuntuu, että missään ei enää ole. Tosin ne housut vois yrittää myydä eteenpäin...

Marjo kirjoitti...

Minä jatkan myös blogisi seuraamista myös täällä bloggerin puolella.
Mietit tuota kuviollista bodya, että onko kiva. Mä tykkään. Makuja on tietysti monta erilaista. Mielestä ko. body oli materiaaliltaan jotenkin erilaista kuin muut Lindexin, sellaista elastaanisempaa ja kevyempää materiaalia...vaikea selittää :) Itse ostin sen alerekista hintaan 2,10e kokoa 86cm.

Marika kirjoitti...

Ihanat samettilapparit. En olekaan muutamaan viikkoon pyörähtänyt Lahden Lindexillä, joten pitääkin suunnata sinne, josko löytyisi meillekin :D

Amalia kirjoitti...

Luulen, että puistoissa tulee vastaan jokunen ruskee ticketti - niin suosittuja tänä keväänä tuntuvat olevan - itsekkin yhden semmosen tänään hain ; )
Meillä on kans nujo lapparit ja tykätty on!
Mun blogin saa listä jos halluu, se sisältää pitkälti lastenvaate pohdintoja ja hyvin vähän sisustelua.

Tuusis82 kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti, Ompun Lindexillä oli noita lappuhaalarit settejä vielä 74cm ja 80cm ainakin!
Helmi: Mimona sijaitsee Lippulaivassa, ja en kyllä katsonut muita kun kiireessä ja harkitsematta tuonkin setin ostin ;)
Marjo, tosiaan on eri matskua, tuolla se oli ihan ohv:lla vielä.
Amalia, mikä sun blogin osoite on? en osaa katsoa sitä sun profiilista, sorry :D