torstai 26. maaliskuuta 2009

Uusi päivä alkaa (MUOKS! 9.45)

Hyvin nukuttu yö teki poikaa!

Eiliset 3,5h yöunet, ilman päiväunia ja koko päivä liikenteessä shoppaillen yms veroitti tätä mammaa sen verran että yöunet alkoivat ennen 22, ja jätettiin kylmästi Mia nuorimman kanssa tänne keskenään valvomaan =) Onneksi Jadekin päätti nukkua ja nukkuikin siitä 22 eteenpäin, ja edelleen, kellon näyttäessä 7.30. Mä tosin heräsin jo viiden jälkeen... en osaa nukkua pitkään. Mutta kyllä tämä 7h on parempi kuin kolme.

Tänään aamulla luvassa ompeluksia, katsellaan jos bloggaisin mitä ostelinkin... iltapäivällä viedään Jossu ja Jeremias mummolaan ja käydään -J-:n luona jonne Mimo äitinsä kanssa myös tulevat, sitä ennen me varmaan kipaistaa kirpparillakin siinä Villa Lyhdyssä ja kehä 3:lla, jos Mia niin haluaa.

MUOKS ! 8.45 päivitys
Kun Miakin heräili niin katsottiin eilisiä kuvia, ja tämän aamuisia...
Josefinan ja Mian valitsemat Name It vaatteet (mitkä ostin Mian kanssa aikoinaan)

Jere ja Juli, valitsevat itse vaatteensa, Tikru H&M:ltä, samoin Hello Kitty, Mian ostamat "korut" Juliannalle =)

Mian nuorin eilen iltapalalla.
EILEN, Huomaatteko mistä tietää kumpi on aamuvirkun lapsi ja kumpi aamutorkun lapsi??? Eli Mian Emil tuossa muu 10 jälkeen vielä puolivalmiina ja meidän Jossu (joka pukee muutenkin nykyään toooosi hitaasti itse, joku vaihe) jo valmiina... Mä siis itse olen tosi aamuvirkku ja Mia tosi aamutorkku :D

Eiliset vaatteet E:llä on KappAhl body, Lindex sukat ja myöhemmin tuli vihr Lindex velouritkin... Jossulla yllä tutultani (terkut vaan Katille) Reimatec takki + housut... ja meitsin sotkuista kämppää...


T: Hanna, ja Mia

ps.Vieläkään ei olla ryhdytty haalariteko puuhiin ;)

7 kommenttia:

S kirjoitti...

Ostospostausta odotellen;)

Saana kirjoitti...

Kiva, että olet saanut nukuttua. Ja hienoa, että Jade on nyt nukkunut hyvin.

anrinko kirjoitti...

Kiva kun sun noin pienetkin pukee itsensä noin hyvin. Mulla varmaan oudot lapset...6vuotias känkyttää vieläkin pukemisesta. 4,5vuotias poikani oppi kunnolla pukemaan vasta nyt vähän aikaa sitten. Ulkovaatteita ei saa päälleen kuin avun kanssa. Hän onkin kerhonsa huonoin pukija...ja hitain. 3vuotiaat päihittää mennen tullen.=(
Siksi aina ihailen itse pukeutuvia lapsia...
Mä olen kans nukahtanut joka ilta tällä viikolla kello 20:30. En tarkoituksella mut univelkaa niin hurjasti vauvan rotavirus viikon jälkeen.

Helmi kirjoitti...

Minäkin odottelen mielenkiinnolla ostopostauksia.;)

Mullakin unet vähän heikossa, kun tulee valvottua joka yö yli puolen yön ja herätys on kumminkin viimeistään kasilta. Eilisen "selloilun" jälkeen väsyttää vieläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia, jos sua lohduttaa meilla on yleensa ihan yhta sotkuinen kamppa ja vain yksi lapsi. Ei vaan jaksa koko ajan kulkea Minnin perassa siivoamassa.

äiti kuudelle kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia lapsia :o)

Vaatekuvia minäkin tulin tänne kurkkimaan ;o)

Tuusis82 kirjoitti...

Vaatekuvat taas jäi, vasta kotiuduttiin ja syötiin iltapalat joten voi olla ettei ostopostaus onnistu tänäänkään :) katsotaan!

Ihanaa Minnin äiti että joillain muullakin on sotkuista ;)

valvotuista öistä, meillä HYVÄNÄ yönä, Jade nukahtaa 21, syö 2-3krt ja Jone herää 5.15... huonona Jade nukahtaa vasta 3 maissa ja Jone herää viideltä... monesti olen oikeasti ollut tosi onnessani että Jonella on ollut tarhapaikka!

Anrinko, Jossun on ollut pakko pukea, tietää että ei pääse mukaan jos ei pue, kaamee äiti =)